Studenten

 
Wat houdt het in?
We bieden je een goed leer-werktraject met uitstekende begeleiding. Als onderdeel van je stage volg je cursussen op de OSH-scholen die direct aansluiten op de praktijk, zoals Activerende Didactiek, Zorgleerlingen, Orde houden en Lesgeven in VMBO-beroepsgericht. Aan het eind van je opleiding ben je een optimaal opgeleide, zelfverzekerde leraar die veel praktijkervaring heeft opgedaan.
 
Hoe?
Elke school heeft vakcoaches, schoolopleiders en een gecertificeerde opleidingscoördinator in dienst. Ze begeleiden je op verschillende terreinen, zodat je een professional wordt voor de klas en in het team. Niet alleen krijg je persoonlijke coaching, maar er zijn ook groepsbijeenkomsten met andere studenten binnen de opleidingsschool. 
 
Je volgende stageschool
In overleg tussen jou en je lerarenopleiding wordt bepaald op welke school je stage gaat lopen. Het is mogelijk een voorkeur uit te spreken, alleen een garantie voor een plaatsing kunnen we vooraf niet geven. We proberen er natuurlijk wel rekening mee te houden. De school nodigt je uit voor een kennismakings-gesprek voordat je stage daar begint.
 
Kosten
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het studeren binnen de Opleidingsschool Haaglanden.
 
Diploma
Aan het eind van het traject, als je alles met goed gevolg hebt afgerond, krijg je het diploma van de lerarenopleiding. Dat je binnen de Opleidingsschool Haaglanden hebt gestudeerd, staat goed op je cv. 
 
Aanmelden?
Enthousiast geworden? Laat het je lerarenopleiding weten, zij kunnen je verder informeren.
 

You are here